Herstel van uw autoschade in Bunde, regio Meerssen

Autoschade Gebr. Vranken V.O.F. uit Bunde is een allround schadeherstelbedrijf dat kan worden ingezet voor een breed scala aan reparatiewerkzaamheden van kleine en middelgrote voertuigen zoals auto’s, bestelbusjes en motorfietsen. Omdat wij veel moderne en geavanceerde apparatuur bezitten, waaronder een eigen spuitcabine, kunnen wij alle werkzaamheden inhouse uitvoeren. Daaronder vallen o.a. spotrepair, ruitreparatie, reparatie van bekleding, uitdeuken (zonder spuiten), uitlijnen en spuitwerk.

Neem contact op

Onze schadehersteldiensten

Autoschade Gebr. Vranken V.O.F. uit Bunde is al sinds 1990 actief. Met  onze gezamenlijke ervaring kunnen wij in tegenstelling tot sommige jongere bedrijven een breed scala aan schadehersteldiensten aanbieden. Dat gaat dan niet alleen om het herstellen van zogenoemde cosmetische schade, zoals krasjes en deuken, maar tevens kunnen wij totaal schadeherstel bieden.

Cosmetisch schadeherstel

Cosmetisch schadeherstel

Veel kleine cosmetische schades, zoals krasjes en kleine deuken, kunnen wij vaak nog dezelfde dag voor u repareren. Maar ook voor grotere cosmetische schades kunnen wij het schadeherstel volledig inhouse voor u realiseren, inclusief spuitwerkzaamheden in onze eigen spuitcabine.

Totaal schadeherstel

Heeft u grote schade opgelopen, zoals een gebroken as of ernstige motorschade, ook dan bent u welkom bij Autoschade Gebr. Vranken V.O.F. in Bunde. Wij hebben de apparatuur in huis om alle soorten grote schades inhouse te repareren en zo nodig beschikken wij over een leenauto, zodat u gewoon mobiel blijft tijdens de reparatieperiode.

Vraag naar de mogelijkheden

Spuitwerk

In de werkplaats van Autoschade Gebr. Vranken V.O.F. uit Bunde in regio Meerssen staat een moderne en geavanceerde Rowit-spuitcabine. Wij werken hierbij exclusief met lakken op waterbasis van het hoogwaardige merk NEXA Colour, waarmee we altijd een precieze kleur kunnen creëren.